top of page

Uresničevanje želja z močjo mlade lune - naše želje in čustva (1. del)

Updated: Mar 11, 2021

Poznaš zakon privlačnosti? Seveda ga. Ga znaš uporabljati?

Odkrila sem, da težko vzdržujem svoje sanje brez nekega reda v "fizičnem" življenju. Včasih sem tako zagreta, potem pa me kar naenkrat mine. Tudi tebe?


Ugotovila sem, da lažje ohranjam povezanost s sanjami, če ritual povežem z luninimi cikli.

Četudi morda ne verjameš v te stvari, vsaj 1x na mesec je dobro zapisati svoje cilje in želje.


Vse kar boš potrebovala je: - beležka in pisalo - najljubše eterično olje - svečko - umirjeno glasbo - "ne moti" znak na vratih




Zakon privlačnosti pravi, da v svoje življenje pritegnemo to, kar čutimo, mislimo in kadar na teh vzgibih primerno ukrepamo.


Veliko nas pozna zakon privlačnosti. Eni pravijo, da deluje, a veliko jih tudi pravi, da ne deluje. Obstaja kakšen skrit korak, ki ga ne poznajo vsi?


Kot vidim jaz, je vse v ritualih, ki jih ustvarimo okoli naših želja.


Roko na srce, vsak dan je dober dan za razglabljanje o željah in naših namenih, bolje nekaj kot nič. Ampak, ali se ni lepše usesti se na tla, prižgati svečko, kapniti malo eteričnega olja na dlani in ob pridušeni nežni glasbi pričeti pogovor s svojo dušo in z Vesoljem. Zagotovo so v takem ritualu naša čustva bolj umirjena in vibracija telesa višja.


In če bi bili resni v svojem namenu priklica želja v realnost, bi lahko tak ritual izvajali vsak dan. A kdo ima čas?


Kaj pa, če obstajajo določeni dnevi, ki bi našim željam dodali večjo možnost uresničenja?

Dobra novica: obstajajo!


Naša čarobna luna je poskrbela za to. Sploh ti ni treba verjeti v njo, da bi lahko žel koristi. Njena energija je na voljo vsakomur in vsem. Samo znati jo je treba usmeriti tako, da dela za nas in ne proti nam.


Nekaj čarobnega in skrivnostnega je na tej naši luni, kot da nas vabi, da se zgledujemo po njej. Pravi nam, da je čas za dejavnost – od mlaja do polne lune – in je čas za razmišljanje – od polne lune do mlaja.

Je čas za rast in je čas za počitek.

Je čas za uresničevanje želja in je čas za predajanje svoje volje v roke višje volje.

Kako je to mogoče?


Če se ozreš okoli sebe, boš videla, da se vse dogaja v ciklih. Dan in noč. Letni časi. Mesečni cikli žensk. Nenazadnje tudi življenje človeka.


Na kaj pomisliš, ko rečem Luna? Najbrž takoj pomisliš na polno luno. Nemogoče jo je zgrešiti, četudi bi hoteli. Njena svetloba, ki je pravzaprav prefiltrirana svetloba Sonca, v nas vzbuja čustva. Takrat je več avtomobilskih nesreč. Moten je spanec. Ljudje so razdražljivi in sitni. Neverjetno kakšen vpliv ima Luna na naša čustva!


In kaj potrebujemo za priklic želja? Čustva.


Kdor močno verjame, da bo dosegel svoj cilj, ga najverjetneje tudi bo. Njegova čustva mu pravijo, da so se želje že uresničile, samo počakati mora nanje. Tako močno verjame, da to tudi k sebi pritegne. Nima časa za dvome. Zakaj le, če so se mu sanje že uresničile. Živi in diha v tem prepričanju.


To je tudi razlog, zakaj se vse naše želje ne uresničijo. Vanje vlagamo premalo čustev. Že pri sebi opažam, da želje, za katere kar slutim, da se bodo uresničile, se tudi resnično izpolnijo. Kadar pa se v nekaj silim, nisem nikoli uspešna.


Torej, kot vidiš, čustva so pomembna. Pomembne pa so tudi želje. Ni vseeno kakšnim daš prednost. Želje, ki jih že izpolnjene vidiš v svojih mislih, imajo večjo možnost realizacije. Zakaj? Ker ne dvomiš vanje. Zaupaš in verjameš, da si jih vreden.


Pa se vrnimo k Luni.

Če je polna luna čas, ko so čustva na višku in osebi onemogočajo, da trezno razmišlja, to zagotovo ni pravi čas za pošiljanje želja v Vesolje. Resda hočemo nabita čustva, a ob polni luni na plan pokukajo vsi naši strahovi. In to moti proces. Močno.


Mlaj ali mlada (nova) luna je tisti čas, ki ga vsak resni manifestator (uresničevalec) želja pozna kot energijsko primeren čas za sejanje želja.


Ob mlaju je nebo temno. Lahko bi rekli, da tema spominja na temo v tleh, kamor polagamo seme in svoje upe, da bo iz njega zrasla rastlina. Tema je kot maternica, ki nosi seme in ga varuje. Tako bi lahko gledali na naše želje. Kot na seme. In mlaj, čas črnine, je naša maternica.


Povzetek:

- Mlaj ali mlada luna je zelo primeren čas za pošiljanje želja/namenov v Vesolje

- Na sposobnost priklica želja močno vplivajo čustva (luna)

- Dvom uničuje našo sposobnost uresničevanja želja


Delovni list za spodnje korake najdeš na dnu objave (pdf).


1. KORAK

Ustvari si prijetno vzdušje. Svečka, dišave, nežna glasba in tudi kakšen kristal ne bo odveč.


Na list papirja zapiši vse svoje želje. Ne bodi skromna. Zapiši vse, kar si želiš, kar ti prinaša veselje, otipljivo ali neotipljivo. Tukaj ni pravil.

V svetu energije je želja po ljubezni enaka kot želja po hiši. Mi smo tisti, ki željam pripisujemo določena čustva in ta vplivajo na našo sposobnost priklica želje v realnost. Če si zaželim 1 milijon eur, jih najbrž ne bom dobila, ker ne verjamem, da jih lahko dobim kar tako. Tako mi pravijo čustva. Si pa lahko zaželim kavo in ta bo vedno k meni prišla. In me tudi zares najde, od prijateljev, sodelavcev ali tujcev. Za kavo imam vedno prostor.


2. KORAK


Preglej seznam in pri vsaki zapisani želji zapri oči in si poskušaj predstavljati njeno uresničitev. Gre zlahka ali ti je težko? Nikjer ne piše, da se težko predstavljive želje ne uresničijo, a moraš na njih delati več časa. Če bi si jaz zdajle zaželela vilo ob morju, je ne bi mogla dobiti v enem koraku. Najbrž bi morala najprej v svoje življenje pritegniti boljšo službo. Potem iti na banko in pridobiti ugoden kredit. Sledijo ogledi vil in iskanje prave nepremičnine. A vidiš kako to gre? Postopoma v korakih. Lahko gre tudi hitreje. In običajno je res tako.

Ko prepustiš vse tiste drobnarije in nadzorovanje višjim silam, te pogosto presenetijo.


3. KORAK


Iz seznama izberi 5, a največ 10 želja, ob katerih si začutila, da so tiste, ki si jih res želiš in si jih tudi zlahka predstavljaš.


Tako!

V naslednjem blogu bom govorila o nadaljnjih korakih, s katerimi si še dodatno dvignemo vibracijo in povečamo uspešnost delovanja zakona privlačnosti.


Objem,

Janja

Dan 1_ Želje in čustva
.pdf
Download PDF • 257KB

bottom of page