top of page

Si pripravljena na spremembo?

Vsi odgovori, ki jih iščeš, so v tebi.

Vsak od nas ima svoje izzive. Ampak, si opazila, da so obdobja, ko je teh izzivov več?

Stojiš na razpotju, nervozna. Oziraš se okoli, ker ne veš kam iti. Čutiš, da rabiš spremembo, a ne veš po kateri poti iti. Notranji čut ti govori eno stvar, razum pa drugo. Koga poslušati?! Toliko stresa, toliko dvomov, potem pa se ne zgodi nič pretresljivega. Kot, da ti je Vesolje dalo malo časa za premislek. Življenje se za kratek čas umiri, potem pa spet ... BUM ....že je pred tabo nov izziv (ali isti le v drugi preobleki).

Se ob takih trenutkih počutiš nemočno? Ne veš kaj moraš narediti? Se bojiš prihodnosti, ker nočeš narediti usodne napake? Ali nisi že sita, da je življenje ena sama borba?

Bi rada imela dovolj poguma, da brez slabe vesti in z zaupanjem vase sprejemaš pomembne odločitve?  

 

Točno vem kako se počutiš. Tam sem bila.

Ne zaupaš si. Morda se celo obsojaš.

Zdi se, kot da drugi urejajo tvoje življenje namesto tebe. 

Tavaš skozi življenje, iščeš nekaj, paše sama ne veš kaj.

 

Vesolje ne dela napak. Ti NISI NAPAKA. Tukaj si z namenom. Že veš s kakšnim?

Živijo, sem Janja.

 

In sama sem bila večkrat na razpotju. Dokler nisem padla in si razbila glavo (dobesedno). Potem sem imela dovolj. Ampak bila sem brez odgovorov, ki sem jih iskala. Takrat sem se spoznala z metodami energijskega dela. In moje življenje se je spremenilo skoraj čez noč. Tudi tebi se lahko!

Tukaj sem, da ti povem kako drugačno in lepše življenje lahko imaš.

Poznam vrtince negativnih misli in nemoč, ko jim ne moreš ubežati.

Poznam strah, ki spremlja vse življenjske odločitve.

In poznam upanje, ki tli v vseh nas - nismo bili ustvarjeni za trpljenje in zaslužimo si več!

Ustvarjena si bila, da izkoristiš svoje darove in talente in da živiš sanjsko življenje. Vse kar rabiš, že imaš. Srčno upam, da boš na tej spletni strani našla nekaj, kar ti bo pomagalo razviti sluh, da boš lahko slišala kaj ti duša govori. 

Kriza, ki jo doživljaš je popolnoma normalna.  Je samo prelomnica ob vstopu v drugačen način življenja. Kako veš, da imaš krizo?

  • Ocenjuješ in kritiziraš sebe in svoje dosežke, 

  • Z ničemer nisi zadovoljna. 

  • Primanjkuje ti energije v vsakdanjem življenju.

  • Primerjaš se z drugimi in se predajaš negativnemu razmišljanju.

  • Nisi zadovoljna s svojim telesom.

  • Razmišljaš, da to ni življenje, ki si si ga izbrala.

  • Staranje te spravlja v depresijo.

  • Čutiš, da te nihče ne razume in podpira. Kot, da si sama za vse.

 

Naj te pomirim. Vse ženske smo take. Skrbimo za druge do onemoglosti, nase pa velikokrat kar pozabimo. Svoje sanje prelagamo zavoljo družine. Čakamo, da bodo otroci zrasli. Govorimo si:

Ne, sedaj ni pravi trenutek, otroci so še majhni. 

Bojimo se postaviti zase, ker bi to vplivalo na celo družino. 

Iščemo varnost in se omejujemo. 

Ne privoščimo si  zabave, ker imamo slabo vest in se čutimo preveč odgovorne za svojo družino in bližnje.  

Izgovori. Sami izgovori.

In jaz vem.

Slišim jih vsak dan. Od sebe. Od drugih.

Ni lepšega kot biti v coni udobja.

 

Ampak, človek zori in globoko v sebi začne čutiti potrebo po spremembah. In to je čas, ki ga mnogi označujejo kot kriza srednjih let ali kriza identitete

Si še z mano? Te srh spreleti ob besedi "kriza"? Občutek krize je samo način sporočanja našega višjega jaza, da se pripravimo na spremembe. Kakšne spremembe si želiš zase? Se boš zanje odločila zavestno ali boš pustila, da se okolica odloči namesto tebe?

KAKO LAHKO SPREMENIŠ SVOJ POGLED NA SVET

Zagotovo  veš, da vsak dojema svet po svoje. 

Tvoje življenje in njegovo dojemanje je v rokah izkušenj iz preteklosti.

 

Preteklost obvladuje tvoje odločitve v sedanjosti in prihodnosti. In tega se sploh ne zavedaš. 

Vsa prepričanja, ki smo si jih v otroštvu nabrali, so usidrana v našem energijskem telesu, natančneje v čakrah. Čakre so točke vzdolž hrbtenice, kjer se križajo številni energijski kanali (meridiani). Ti dovajajo energijo vsakemu delu našega fizičnega telesa.

Pomembne so vse čakre, a z vidika prepričanj s preteklosti, je zagotovo med njimi kraljica prva ali korenska čakra. Ta se nahaja tik ob trtici in je povezana z zemeljsko energijo. Ker pa smo tudi duhovna bitja, smo prek čakre, ki se nahaja na vrhu glave (sedma), povezani z Božansko energijo (z Bogom, z Lučjo, s kozmično energijo).  V vsakem trenutku prejemamo informacije, ki se pretakajo po čakrah. Kadar so vse čakre čiste in odprte, potuje energija neovirano tako, da se okoli nas ustvarja energijsko polje v obliki torusa.  Kroženje zemeljske in kozmične energije ustvarja nekakšno torzijsko polje okoli srca. In skozi to polje mi gledamo in dojemamo svet. 

Naše srce je ključ do lepega življenja.

Lahko si le predstavljaš kaj se zgodi, če je pretok zmanjšan ali oviran. Cel energijski sistem je oslabljen. In še pomembneje, naše dojemanje sveta je popačeno.

 

Si se že vprašala zakaj ti zmanjkuje energije?

Povem ti. 

Ker jo preveč porabiš za ukvarjanje z vprašanji, za katere nimaš odgovorov. 

Ja, tvoje misli so močne in potratne saj vplivajo na telo in s tem porabljajo našo energijo.

Reci STOP in vzemi življenje v svoje roke. 

Začni iskati odgovore.

Okoli nas so, samo odpreti moramo vse svoje čute. 

 

KAKO SI LAHKO POMAGAŠ?

Lahko čakaš, da se življenje odloča namesto tebe.

Lahko pa se odločiš, da si gospodarica svojega telesa in svojih misli .

Kakšno življenje si želiš?

Ti si ustvarjalka.

Vesolje sledi tvojim mislim.​

 

Objem,

Janja Lamovšek

SPOZNAJ MENE & MOJO KRIZO IDENTITETE

Odkar pomnim je bila moja edina želja ukvarjati se z znanostjo. Ko sem se kot odlična učenka vpisala na kmetijsko šolo, je med učitelji završalo. Kako lahko tako zavržeš svoje sposobnosti, so me spraševali. In ali se zavedam, da s takšne šole ne bom nikoli dosegla kakovostne izobrazbe. Kljub vsemu sem bila optimistična.

Moj optimizem je v 1. letniku rahlo zamajalo prevladujoče mnenje višjih letnikov, da je nemogoče dobro opraviti maturo. Pretežko je. Nikoli ti ne bo uspelo priti na mikrobiologijo. Kaj lepšega zame. Imam cilj. Z izredno osredotočenostjo, zaupanjem in pogumom, sem podrla vsa pričakovanja. Tudi svoja.

Leta 2015 pa sem celo prejela doktorat s področja bioloških ved.

Morala bi skakati od veselja. Vsi cilji so bili doseženi. Pa nisem bila. Ob prejemu čestitk sem vedno zamahovala z roko, aja, saj to ni nič takega. Nisem verjela, da si sploh zaslužim naziv, ker sem ga dosegla z delom, ki ga imam rada. Mislila sem, da je nekaj vredno samo toliko, kolikor si ob tem trpel.

 

In tu je bila še druga težava, zdaj nisem imela več pravega cilja pred sabo. Čutila sem, kot da je to zadnja postaja. Kaj naj zdaj? Zazrla sem se okrog sebe in zdelo se mi je, da ta svet vidim prvič. Kot, da sem pred tem živela v mehurčku. Zadelo me je, da kljub vsej izobrazbi nimam pojma o življenju. Brala sem knjige za osebnostno rast, ampak nič uporabila, da bi si izboljšala življenje. Počutila sem se »skurjeno«.

Zagotovo obstaja nekaj več, sem si mislila. Med knjigami sem iskala odgovor. Hotela sem, da mi nekdo pove kako je treba živeti. Pravila življenja. Seveda jih nisem našla, ker vsak živi svoje življenje in dojema svet po svoje. Nič me ni zadovoljilo.

Takrat sem trčila ob spoznanje, da sploh ne vem kdo sem. In spoznanje, da mi sami ne bo uspelo. Poiskala sem pomoč pri energijski terapevtki in moje življenje se je spremenilo skoraj čez noč.

Tudi tvoje se lahko.

Ti si ustvarjalec svoje realnosti.

 

Zaslužiš si srečo.

Zaslužiš si zdravje.

Zaslužiš si sanjsko življenje.

bottom of page